Моето семейство

Реших да ви разкажа за мама и тати.
Тези три месеца имах възможноста да ги опозная и разуча.
Аз съм щастливец, имам страхотни родители.
Запознали са се в навечерието на новата 1999 г в Габрово. Били на парти при техен общ приятел. Първоначално не останали с много хубаво впечатление един от друг, поради солидното количество алкохол, което били изпили.
Тогава мама е била на 20, а тати на 21 години.
Мама си имала приятел и поради това тяхната история започнала 3 години по късно в София.

Влюбили се тайно през 2002 г. и мама се разделила с тогаващния си приятел, заради тати.
За седмте години откакто са заедно,
преди аз да се родя са се разделяли 3 пъти, но не след дълго пак се събирали.

Ако трябва да опиша нашето семейство бих го описал така: спокойно и на моменти диво, забавно, но предимно отговорно, серйозно към важните неща, любящо и единно.


Мама е зодия стрелец , средно висока, с красиво тяло, чаровна и красива,
имала е труден живот и заради това е много добра, умна и откровена.
Нейната страст е философията, обича да чете предимно такава литература, ходи по курсове за самоусъвършенстване и духовни центрове,
била е асистент в колеж за личн
остно развитие ,
а сега е студентка 1 година в СУ. Обича да танцува и танцува много хубаво, но само когато е в настроение. Обича промените.Често приема проблемите на другите присърце и ги мисли дълго време, обича да съветва и за това често и искат съвети. Характерно за нея е, че е много откровена и ти казва в очите това което мисли, като избягва неща който биха обидили, но на най близките и това не спестява. Страшен оптимист, понякога прекалено смирено гледа на нещата ,друг път изпада в паника самонавивайки се, че найстина има проблем. Има таланта да пише, печелила е 2 място в литературен конкурс с проза, а на времето преди да пропуши е пеела много хубаво, била е фотомодел на 1 фотограф, нейна снимка е обиколила света и е участвала в ревю на Визаж. Мама обича походите в планината, да ходи на палатка, да си клюкари с приятелки и да спи.

Тати е зодия скорпион, висок, строен и красив, имал е доста охолен живот като малък, живял си е като царче и за разлика от мама, неговия живот е бил песен. Навремето е учил в училище за приложни изкуства за дизайнер на мебели и ри
сува много красиво, свирил е 7 години на пиано и е изнасял концерти, бил е най добрия от школата му по пиано. Ходил е в Египет и дълго време е бил запален от тяхната култура. Много добре се пазари.
Неговите страсти са: дизайн на мебели, компютрите, обича да готви, колите и много иска да има пистов мотор. Той за разлика от мама не обръща внимание на проблемите на другите,
а на собствените, когато го притиснат.Тати не си пада по промените, освен ако не ги е обмислял дълго време.Той готви, а мама чисти. Оптимист, веселяк, спокоен и отговорен. В семейството ни той е по-здраво стъпилия на земята и по-амбициозния . Той предпочита морето, обича да ходи на палатка, но си пада и по многозвездни хотелски почивки.

В къщи няма тартор.
Двамата взимат решения заедно и обсъждат всичко.
Почти никога не се карат и ако се скарат много бързо им минава.
Обикновено мама се ядосва когато тати и каже, че ще правят нещо и после промени плановете, без тя да знае и че не и помага за разни неща. Понякога се карат заради други хора. Мама не се ядосва лесно, но когато се ядоса по добре да не я виждате.
Тати се ядосва когато мама спи много, когато ходи на партита без него и цитирам "когато си правиш каквото си искаш". Тати е човека, който успокоява топката когато се скарат. Когато той се ядоса - мълчи.
Имам много баби и дядовци, но се надявам, мойте деца да имат само една баба и един дядо
по бащина линия и много прабаби и прадядовци .

Имам страхотни родители, различни по отделно, но допълващи се заедно. С различни преживявания, но с обща съдба, с различни интереси ,но с обща мисия. Две тела обединени от една душа, две сърца ,туптящи в един ритъм, два контраста, който се преливат.
А аз............... аз съм най- щастливото чудо на света.